Μ. Θεοδούλου υποψήφιος ΕΔΕΚ: «Μπαίνω στην πολιτική για να αλλάξω όσα ως νέοι δεν μας αρέσουν» BINTEO

Μ. Θεοδούλου υποψήφιος ΕΔΕΚ: «Μπαίνω στην πολιτική για να αλλάξω όσα ως νέοι δεν μας αρέσουν» BINTEO

Ο νεαρός υποψήφιος της ΕΔΕΚ στην Αμμόχωστο Μιχάλης Θεοδούλου «ανακρίθηκε» στην εκπομπή #THEMAtofylakas από τον Τάσο Χριστοδούλου.

Εξηγώντας τον λόγο που κατεβαίνει στην πολιτικής είπε: «Τα τελευταία δυο χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχα αποστασιοποιηθεί από την πολιτική κι αυτό με εξόργισε. Με εξόργισε περισσότερο γιατί νιώθω συνένοχος με ότι συνέβηκε χωρίς την δική μου συμβολή» για να συνεχίσει λέγοντας, «άρα αποφάσισα πλέον πως για να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν και για να βελτιώσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο τότε μόνο μέσα από την συμμετοχή μας μπορούμε να το καταφέρουμε».

Ο 27χρονος υποψήφιος Αμμοχώστου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος επιχειρηματίας σε αυτή την οικονομικής συγκυρία απορρίπτοντας τα περί succes story αφού όπως σημείωσε: «υπάρχουν συνανρθώποι μας που δεν τα βγάζουν πέρα, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν έχουν δουλεία και δεν μπορούμε να φανταζόμαστε το μέλλον μας».

Ο Μιχάλης μας μίλησε επίσης για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι φίλοι τώρα που κατεβαίνει ως υποψήφιος, τι τον ενοχλεί περισσότερο στην πολιτική, τι θα ήθελε να αλλάξει αλλά και πως βλέπει τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE