ΛΕΜΕΣΟΣ: Της «άρπαξε» τα χρήματα από τον λογαριασμό της μόνο με μια απλή συνωνυμία!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της «άρπαξε» τα χρήματα από τον λογαριασμό της μόνο με μια απλή συνωνυμία!

Βρήκε το κόλπο η 31χρονη να υπεξαιρέσει τα χρήματα από τρεχούμενο λογαριασμό άλλης συμπατριώτισσας χωρίς να την πάρει κάνεις μυρωδιά!

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού μετά από καταγγελία 51χρονης από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από την 51χρονη πως στις 4 Μαΐου μετέβη σε Τραπεζικού ίδρυμα στη Λευκωσία και διαπίστωσε πως από τον τραπεζικό της λογαριασμό «έκαναν φτερά» 3 χιλιάδες ευρώ!

Μετά από έρευνα των υπάλληλων του Τραπεζικού ιδρύματος, αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη που προέβη 31χρονη Βουλγάρα η οποία διαμένει στη Λεμεσό.

H 31χρονη Βουλγάρα με το ίδιο ονοματεπώνυμο σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις τον μήνα Απρίλιο, επισκέφτηκε Τραπεζικό ίδρυμα στη Λεμεσό όπου «σήκωσε» από τον τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα της 51χρονης παραπονούμενης.

Να σημειώσουμε πως οι δυο γυναίκες έχουν 20 χρόνια διαφορά όμως φέρουν το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Η 31χρονη αφού πήρε την πρώτη φορά το ποσό 1,000 ευρώ και δεν την πάρει κάνεις μυρωδιά, επισκέφτηκε μετά από λίγες ημέρες άλλη τράπεζα, «αρπάζοντας» και τα υπόλοιπα χρήματα, αφήνοντας στο λογαριασμό της 51χρονης , 46 σέντς!!

Για την 31χρονη Βουλγάρα από τη Λεμεσού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE