ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 48χρονους σάτυρος και οι γονείς των τριών παιδιών από την Λετονία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 48χρονους σάτυρος και οι γονείς των τριών παιδιών από την Λετονία

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού σε απευθείας δική παραπέμφθηκε ο 48χρονος από την Λεμεσό, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» την Τετάρτη (11/05) ενώπιον του Κακουργιοδικείο θα παρουσιαστούν τόσο η Λετονή μητέρα των τριών παιδιών όπως και ο Ινδός σύντροφος της.

Η Λετονή μάνα αλλά και ο συμβίος της, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας εις βάρος των παιδιών τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τα τρία παιδιά ανέφεραν στην κατάθεση τους, πως η μητέρα τους και ο συμβίος της, τους έδερναν με σύρμα.

 Να σημειώσουμε πως παρά τις έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού δεν κατέστη δυνατόν να πεισθούν και άλλα παιδιά για να καταθέσουν εναντίον του 48χρονου σάτυρου.

Ο 48χρονος φέρεται να «ψάρευε» υποψήφια θύματα ανάμεσα σε παιδιά της γειτονιάς και με μικρό αντίτιμο τα έπαιρνε στο σπίτι του προβαίνοντας σε άσεμνες πράξει εις βάρος τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE