Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στη Λάρνακα – Ερευνά το εγκληματολογικό

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στη Λάρνακα – Ερευνά το εγκληματολογικό

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Τρίτης, (10/5), στην Αστυνομία, μετά από πληροφορία ότι εντοπίστηκε πτώμα ανδρός στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, γύρω στις 19:00, η ώρα, της Τρίτης, (10/5), εντοπίστηκε νεκρός άνδρας γύρω στα 50, σε ανοικτό χώρο μεταξύ των χωριών Κελλιά και Τρούλλοι στη Λάρνακα.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα (20:10) μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, ενώ αυτοψία στη σκηνή διενεργεί η ιατροδικαστής Αγγελίκη Παπέτα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατέρας πέντε παιδιών βρέθηκε πυροβολημένος - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Χριστιάνα Τσαγγάρη  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE