Έγκυος η Βασιλική Χατζηαδάμου; Τι απαντά η ίδια για τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Βασιλική Χατζηαδάμου; Τι απαντά η ίδια για τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Έστειλαν μηνύματα οι τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά το «Ζήσε το» ρωτώντας αν η όμορφη παρουσιάστρια είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η ίδια η Βασιλική Χατζηαδάμου μίλησε ανοιχτά στον αέρα της εκπομπής για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια τα επιπλέον κιλά που πήρε το τελευταίο διάστημα δεν είναι εγκυμοσύνη, αλλά είναι εξαιτίας του φαγητού που κατανάλωσε το Πάσχα, αφού της αρέσουν πολύ τόσο οι φλαούνες όσο και η σούβλα.

Τόνισε πως δεν θα ντρεπόταν να το πει αν ήταν έγκυος (τουλάχιστον από τον 3ο μήνα και μετά) και θεώρησε σωστό να μιλήσει ανοιχτά και να απαντήσει στον κόσμο που την ρωτά καθημερινά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΖΗΣΕ ΤΟ»: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE