Στα κρατητήρια Αθηνών η 21χρονη Κύπρια φοιτήτρια – Δεν ζήτησε οτιδήποτε από την Πρεσβεία της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Στα κρατητήρια Αθηνών η 21χρονη Κύπρια φοιτήτρια – Δεν ζήτησε οτιδήποτε από την Πρεσβεία της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Κύπρια φοιτήτρια 21 χρόνων,συνελήφθη στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (08/05) για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια.

Η ιστοσελίδα μας, το Themaonline επικοινώνησε με αρμόδια εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα όπου μας επισήμανε πώς από την πρώτη στιγμή η Πρεσβεία ενημερώθηκε από την Αστυνομία Αθηνών για την σύλληψη της 21χρονης.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Πρεσβείας, η 21χρονη φοιτήτρια δεν επιθυμεί κάτι από την Πρεσβεία, ενώ δεν ζήτησε ούτε νομική αρωγή.

Η Κύπρια φοιτήτρια κατηγορείται για παράβαση τριών άρθρων, για διατάραξη της κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συν` αυτουργία και για το νόμο περί όπλων.

Όπως μας επισημάνθηκε, η ίδια θα μεταφερθεί το απόγευμα της Δευτέρας  (09/05) ενώπιον του Εισαγγελέα του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Να σημειωθεί πως για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί δεκατέσσερα πρόσωπα ανάμεσα τους και Ευρωπαίοι Πολίτες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE