Αύξηση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016

Αύξηση στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016

Στα €465,7εκ. έφτασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 σε σύγκριση με €368,4εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Οι συνολικές εισαγωγές/αφίξειςαγαθών (συνολικές εισαγωγές από τρίτες χώρες και αφίξεις από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 ήταν €692,6εκ. σε σύγκριση με €734,2εκ. την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015. Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές αγαθών (συνολικές εξαγωγές σε τρίτες χώρες και αποστολές σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 ήταν €227,0εκ. σε σύγκριση με €365,8εκ. την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015.

Κατά το μήνα Φεβρουάριο 2016 οι συνολικές εισαγωγές/αφίξεις αγαθών (συνολικές εισαγωγές από τρίτες χώρες και αφίξεις από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ) ήταν €357,0 εκ.

Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές αγαθών (συνολικές εξαγωγές σε τρίτες χώρες και αποστολές σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ), περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, το μήνα Φεβρουάριο 2016 ήταν €115,6εκ. Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές εγχώριων παραγόμενων προϊόντων, περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, ήταν €65,1εκ. ενώ οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές ξένων προϊόντων, περιλαμβανομένων των προμηθειών πλοίων και αεροπλάνων, ήταν €50,5εκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE