Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 65χρονου που παρασύρθηκε από λεωφορείο
Ο 65χρονος Doru-Gheorghe Spataceanu, από τη Ρουμανία, υπέκυψε χθες το απόγευμα στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματευτές θα συναντώνται τρεις φορές την εβδομάδα κανονικά. Ήδη σήμερα είχαν μία συνάντηση.
Παράλληλα θα έχουν επιπλέον συναντήσεις, συνεννοήσεις και ανταλλαγές επί συνεχούς βάσεως.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή μετά τη συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ότι “έχουν προγραμματιστεί για το Μάιο εντατικές διαβουλεύσεις των διαπραγματευτών και συνάντηση των ηγετών στις 27 Μαΐου”.
Αναφέρθηκε σε αποφασιστικότητα να αντιμετωπιστούν “οι υπάρχουσες διαφορές και δυσκολίες κατά τρόπο που, ενώ θα αντιμετωπίζονται οι ανησυχίες της κάθε μιας των κοινοτήτων, δεν θα επηρεάζονται την ίδια ώρα τα δικαιώματα της άλλης».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ, “εντατικοποίηση δεν είναι απλώς περισσότερες συναντήσεις, είναι επί της ουσίας”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις