Οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ που μας έδειξαν τις μητέρες τους για να τους ευχηθούν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ που μας έδειξαν τις μητέρες τους για να τους ευχηθούν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιορτή της μητέρας η σημερινή Κυριακή 8/5 και οι υποψήφιοι βουλευτές είπαν να τους ευχηθούν και παράλληλα να μας τις δείξουν, τουλάχιστον μερικοί.

Αρχή κάνουμε με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ, Νίκο Τορναρίτη ο οποίος αναρτώντας μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του έγραψε: «Είναι αλήθεια! Η Αγάπη της μητέρας διαρκεί για πάντα. Να ζήσεις Μάνα σε ευχαριστώ για όλα ...Χρόνια πολλά σε όλες τις μανάδες του κόσμου!!»  

Ευχές με μια φωτογραφία προς την μητέρα της έστειλε και η Σάβια Ορφανίδου γράφοντας: «Μάνα μία και άλλη καμμία! Να ζήσει η ΜΑΝΑ, η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο»!

Με τον ίδιο τρόπο ευχήθηκε και η Αννίτα Δημητρίου στην μητέρα της λέγοντας της «Είναι πάντα δίπλα μου! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου αλλά πάνω απ όλα στην δική μου που είναι ο δικός μου πολυτιμότερος άνθρωπος... Σε ευχαριστώ μαμά μου για όλα!!!!»

Ευχές έστειλε σε όλες τις μητέρες και ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναρτώντας μια φωτογραφία ενός κύκνου που μέσα στις φτερούγες του έχει τα παιδάκια της γράφοντας: «Η Μάννα πάντα προστατεύει τα παιδιά της."Δεν αφήνω να πετάξετε γιατί κινδυνεύετε.Μπορειτε να κελαηδατε» 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE