Μέσα της ερχόενης εβδομάδας αρχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες - Δείτε τις προβλέψεις

Μέσα της ερχόενης εβδομάδας αρχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες - Δείτε τις προβλέψεις

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα (08/05) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες , πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3  μποφόρ,  για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 24  στα παράλια και στους 13  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ (08/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ. H θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15  στα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (09/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη(10/05) και την Τετάρτη(11/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος . Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE