Κλοπή πετρελαίου στον Κόρνο

Κλοπή πετρελαίου στον Κόρνο

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, (7/5) η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση κλοπή ποσότητας πετρελαίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21:00, το βράδυ του Σαββάτου, ιδιοκτήτης σκυβαλοφόρων τα οποία είχε σε περιφραγμένο χώρο «τσάκωσε» τρία πρόσωπα να του κλέβουν το πετρέλαιο!

Πρόκειται για Ελληνοκύπριους από τη Λάρνακα ηλικίας 43, 17 και 18 ετών. Οι δυο μικρότεροι είναι αδέλφια. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν βαρέλια των 20 λίτρων με πετρέλαιο, αξίας 100 ευρώ και μία αντλία.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε αμέσως την Αστυνομία μέλη της οποίας τους συνέλαβαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE