Της κατέθεσαν κατα λάθος στο λογαριασμό της 4,6 εκατ. δολάρια και αυτή τα ξόδεψε σε λούσα

Της κατέθεσαν κατα λάθος  στο λογαριασμό της 4,6 εκατ. δολάρια και αυτή τα ξόδεψε σε λούσα

Πριν από 4 χρόνια η τύχης την χαμογέλασε αλλά κατά λάθος. Η 17χρονη τότε Χριστίν Γιαξίν Λι είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά 4,6 εκατ. δολάρια μέσα σε μια μέρα.

Το υπέρογκο ποσό κατατέθηκε κατά λάθος στο όνομά της και η ίδια αντί να ενημερώσει την τράπεζα άρχισε να ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματα σε τσάντες και άλλα πολυτελή αγαθά. 

Η 21χρονη κατηγορείται για απάτη που σχετίζεται με οικονομικά εγκλήματα και ανέντιμη απόκτηση χρημάτων μια και κατάφερε να ξοδέψει τα δυο τρίτα του ποσού που δεν της άνηκε. 

Η δράση της φοιτήτριας που σπουδάζει χημικός μηχανικός σταμάτησε όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ. Η Λι εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο μετά από μια μάταιη προσπάθεια να διαφύγει από την Αυστραλία χρησιμοποιώντας το μαλαισιανό της διαβατήριο. 

Ο φίλος της κοπέλας που πλήρωσε την εγγύηση υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση της. 

«Η Lee είναι καλό κορίτσι. Δεν την είδα να ξοδεύει και δεν γνώριζα πως είχε πρόσβαση σε τόσα πολλά χρήματα. Εμαθα τι είχε συμβεί όταν με ενημέρωσε ότι την συνέλαβαν», είπε ο Βίνσετ Κίνγ.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE