29χρονος ψυχοπαθής ψέκαζε με δηλητήριο φρούτα και λαχανικά σε πολλά σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ!

29χρονος ψυχοπαθής ψέκαζε με δηλητήριο φρούτα και λαχανικά σε πολλά σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 29χρονος από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ γύριζε τα σούπερ μάρκετ και δηλητηρίαζε τα προϊόντα που δεν ήταν σε συσκευασία, όπως φρούτα και λαχανικά!

Ο Kyle Andrew Bessemer συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί αρκετά σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αν Άρμπορ και είχε ψεκάσει τα τρόφιμα με ένα δηλητηριώδες μίγμα που περιείχε ποντικοφάρμακο.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον νεαρό μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καθώς πελάτες των σούπερ μάρκετ τον αναγνώρισαν.

O 29χρονος προφυλακίστηκε την Πέμπτη, καθώς δεν είχε να πληρώσει τα 250.000 δολάρια που ορίστηκαν ως εγγύηση και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 70 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο Bessemer έχει ιστορικό ψυχασθένειας και πίστευε ότι θέλουν να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. Οι αρχές πάντως δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το κίνητρο πίσω από τις πράξεις του.

Πηγη: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE