ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο μετά από τροχαίο ατύχημα

Βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (07/05) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος της Κτηνοτροφικής περιοχής Κολοσσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο Γεωργιανοί ηλικίας 28 και 27 χρονών ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 27χρονος συνοδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση.

Λόγω της κατάσταση του 27χρονου, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνομένος, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE