ΚΑΡΠΑΣΙΑ: Μιμήθηκε τη μητέρα του ο 16χρονος που έγινε μουσουλμάνος

ΚΑΡΠΑΣΙΑ: Μιμήθηκε τη μητέρα του ο 16χρονος που έγινε μουσουλμάνος

Τα χνάρια της μητέρας του ακολούθησε ο έφηβος, εγκλωβισμένος, ο οποίος αλλαξοπίστησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, o 16χρονος εγκλωβισμένος στην Καρπασία μιμήθηκε την μητέρα του και από Ορθόδοξος Χριστιανός ασπάστηκε τον ισλαμισμό.

Η 40χρονη μητέρα του πριν από τρία χρόνια χώρισε τον Ελληνοκύπριο πρώτο σύζυγο της, τον οποίο παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία και του άφησε τα έξι τους παιδιά, για να παντρευτεί Τούρκο ψευδο- αστυνομικό.

Σήμερα ζει στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα, όπου και τελικά την ακολούθησε ο ένας της γιος, ο οποίος μάλιστα εκτός από θρησκεία άλλαξε και όνομα και πλέον έχει τούρκικο.   

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην Καρπασιά.  

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!