ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μεθυσμένος Ρώσος φέρεται να σκότωσε τον 60χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μεθυσμένος Ρώσος φέρεται να σκότωσε τον 60χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, (6/5) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤoThemaOnline, γύρω στις 21:15, το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λατσί προς Λουτρά της Αφροδίτης.

Στο τροχαίο εμπλέκονται δυο οχήματα και θύμα είναι 60χρονος  Ελληνοκύπριος ο Β.Η. κάτοικος Νέου Χωριού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οδηγός του άλλου οχήματος φέρεται να είναι Ρώσος , ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. 

 

Φώτο αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE