ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μεθυσμένος Ρώσος φέρεται να σκότωσε τον 60χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Μεθυσμένος Ρώσος φέρεται να σκότωσε τον 60χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, (6/5) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤoThemaOnline, γύρω στις 21:15, το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λατσί προς Λουτρά της Αφροδίτης.

Στο τροχαίο εμπλέκονται δυο οχήματα και θύμα είναι 60χρονος  Ελληνοκύπριος ο Β.Η. κάτοικος Νέου Χωριού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οδηγός του άλλου οχήματος φέρεται να είναι Ρώσος , ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. 

 

Φώτο αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE