ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ThemaOnline ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του – «Ήταν θέμα λεπτών να καεί ζωντανός»

Στο ThemaOnline ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του – «Ήταν θέμα λεπτών να καεί ζωντανός»

Με αυταπάρνηση και θάρρος ο Αστυνομικός Χριστόφορος Γρηγορίου μπήκε μέσα στο σπίτι του γείτονα του, σώζοντας τον από την πυρκαγιά.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τo ΤhemaOnline εντόπισε τον θαρραλέο Αστυνομικό, ο οποίος μας περιέγραψε αυτά που έζησε, νιώθοντας περήφανος που έσωσε τον γείτονα του και τα τέσσερα σκυλάκια του.

«Ήταν γύρω στις 06:35 όταν ετοιμαζόμουν να πάω για δουλειά, άνοιξα το παράθυρο και αντιλήφθηκα ότι από το σπίτι του γείτονα μου έβγαιναν καπνοί ενώ υπήρχε εστία φωτιάς στην κουζίνα. Άρχισα να φωνάζω του Μιχάλη όμως δεν μου απαντούσε και έτσι ανησύχησα. Αμέσως, έσπασα την κύρια είσοδο της κουζίνας και μπήκα μέσα, εκείνη την ώρα ο Μιχάλης προσπαθούσε να μαζέψει τους σκύλους του».

Όπως μας περιγράφει ο κ. Χριστόφορος το σπίτι ήταν γεμάτο καπνούς και δεν μπορούσε να δει καλά. «Με το που έσπασα την πόρτα οι σκύλοι βγήκαν έξω, ενώ ο Μιχάλης κρατούσε τον τέταρτο σκύλο ο οποίος είναι τυφλός άλλα λόγω των καπνών δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Μπήκα μέσα στην φωτιά και τον τράβηξα αμέσως προς τα έξω».

«Γλιτώσαμε στο παρά πέντε, το σπίτι ήταν παρκέ και ψευδοτάβανο οπόταν μέσα σε λίγα λεπτά πήρε αμέσως. Έβγαλα τον Μιχάλη αμέσως έξω μαζί με τον σκύλο και μετά άρχισαν εκρήξεις, έσπαζαν τζάμια, η φωτιά άρχισε να βγαίνει από τα παράθυρα. Ήταν θέμα λεπτών, αν ήταν ένα λεπτό ακόμη μέσα θα ήταν καμένος σήμερα».

Ο ίδιος μας αναφέρει πως εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκε τίποτα, ούτε καν τον εαυτό του. «Απλά προσπαθείς με οποιοδήποτε τρόπο να δεις πως θα βοηθήσεις. Είναι γείτονας μου τα τελευταία 12 χρόνια, εκτίμησα την κατάσταση και έτρεξα να βοηθήσω. Οποιοσδήποτε θα το έκανε πιστεύω».

Ο κ. Χριστόφορος Γρηγορίου είναι Αστυνομικός στον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών. Εμείς τον συγχαίρουμε για την πράξη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top