Λευκωσία: Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αντικείμενα που είχε σε χειραποσκευή της και φόρεσε χειροπέδες

Λευκωσία: Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αντικείμενα που είχε σε χειραποσκευή της και φόρεσε χειροπέδες

Συνελήφθη την Πέμπτη 5/5, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου, της 34χρονης, στη Λευκωσία και διενήργησαν έρευνα σε χειραποσκευή η οποία της ανήκει. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της χειραποσκευής διάφορα χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Παρούσα κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν και η 34χρονη, η οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για την προέλευση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν εντός της χειραποσκευής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE