Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Ο εμπρησμός των φακέλων στην Πολεοδομία προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Ποιοι κατάστρεψαν τους φακέλους και γιατί; Η απάντηση μάλλον δύσκολα θα δοθεί εκτός και αν προκύψει μαρτυρία καθώς ο χώρος δεν παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα.

Ως εκ τούτου, όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούνται ύποπτοι για την Αστυνομία ενώ παράλληλα δεν υπάρχει εικόνα για την έκταση της καταστροφής των φακέλων.

Υπογραμμίζεται ότι οι φάκελοι που κάηκαν αφορούσαν πολεοδομικές ζώνες για Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά.

Πάντως ο κ. Χάσικος, δήλωσε ότι η ζημιά είναι περιορισμένη και ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι ψηφιοποιημένοι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE