Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Ο εμπρησμός των φακέλων στην Πολεοδομία προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Ποιοι κατάστρεψαν τους φακέλους και γιατί; Η απάντηση μάλλον δύσκολα θα δοθεί εκτός και αν προκύψει μαρτυρία καθώς ο χώρος δεν παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα.

Ως εκ τούτου, όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούνται ύποπτοι για την Αστυνομία ενώ παράλληλα δεν υπάρχει εικόνα για την έκταση της καταστροφής των φακέλων.

Υπογραμμίζεται ότι οι φάκελοι που κάηκαν αφορούσαν πολεοδομικές ζώνες για Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά.

Πάντως ο κ. Χάσικος, δήλωσε ότι η ζημιά είναι περιορισμένη και ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι ψηφιοποιημένοι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE