Λευκωσία: Κοριτσάκι δέχτηκε εννιά δαγκωματιές στο νηπιαγωγείο – Την έβγαλε καθαρή η διευθύντρια

Λευκωσία: Κοριτσάκι δέχτηκε εννιά δαγκωματιές στο νηπιαγωγείο – Την έβγαλε καθαρή η διευθύντρια

Στις 8 Ιουνίου 2010 μητέρα πήγε τα δίδυμα παιδάκια ηλικίας δυο ετών στο νηπιαγωγείο.

Γύρω στις 10:00 το πρωί, δέχτηκε τηλεφώνημα από την διευθύντρια του νηπιαγωγείου για να πάει να παραλάβει την κόρη της η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και κλαίγοντας με λυγμούς, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης».

Στην συνέχεια είδε στο κορμί του μωρού διάφορα σημάδια για να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι στο σώμα του παιδιού υπήρχαν εννιά δαγκωματιές που προήλθαν από παιδικά δόντια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της μέρας.

Ακολούθως με την ολοκλήρωση των ερευνών απαγγέλθηκε κατηγορία στην διευθύντρια του νηπιαγωγείου για αμελείς πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη, με την κατηγορούμενη να αρνείται την ενοχή.

Το δικαστήριο κατέληξε εν τέλει στην αθώωση της καθώς δεν μπορούσε να στηρίξει με ασφάλεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κοριτσάκι διελαχε της προσοχής του προσωπικού και υπέστη την εν λόγω επίθεση.

Με άλλα λόγια η διεύθυνση του νηπιαγωγείου την έβγαλε καθαρή… 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE