Επιβάτης ταξίδευε με νεύρα! Τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή

Επιβάτης ταξίδευε με νεύρα! Τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή

Υπόθεση επίθεσης εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή του αεροδρομίου Λάρνακας και πρόκληση ανησυχίας, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  την Πέμπτη 5/5 στο αεροδρόμιο Λάρνακας ένας επιβάτης 35 χρόνων κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος θα αναχωρούσε για την Αθήνα, καθυστερούσε τη ροή των υπολοίπων επιβατών για έλεγχο στις ακτινοσκοπικές μηχανές.

Αντιλαμβανόμενος την καθυστέρηση, ο Αστυνομικός Διευθυντής του αεροδρομίου Λάρνακας ζήτησε από τον επιβάτη να προχωρήσει για τον απαραίτητο έλεγχο. Ωστόσο ο 35χρονος έσπρωξε και άρχισε να φωνάζει κατά του Αστυνομικού Διευθυντή του αεροδρομίου και προκαλούσε ανησυχία.
 
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο συνέλαβαν τον 35χρονο ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE