Ούτοπος: «Θέλω να γίνω παγκόσμιος κυβερνήτης, αλλά CIA και Μοσάντ δεν με αφήνουν» - AUDIO

Ούτοπος: «Θέλω να γίνω παγκόσμιος κυβερνήτης, αλλά CIA και Μοσάντ δεν με αφήνουν» - AUDIO

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κυριάκου Ούτοπος την Τετάρτη (4/5) στο ραδιόφωνο «ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6» και στον δημοσιογράφο Μανώλη Καλατζή.

Συγκεκριμένα, ο κ.Ούτοπος αναφέρθηκε στις καταφορές αδικίες που έγιναν εις βάρος στις προηγούμενες εκλογές, αφού υποστηρίζει ότι στις προεδρικές εκλογές του 2013 «έπιασε» το εξωπραγματικό ποσοστό του 73,8%, αλλά «οι φρουροί του συστήματος» δεν τον αφήσαν να προχωρήσει.

Στην συνέχεια μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου αν εμπλέκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες, ο Ούτοπος απάντησε θετικά, αναφέροντας ότι CIA και Μοσάντ δεν τον αφήνουν να εκλεγεί.

Τέλος τόνισε την αισιοδοξία του για της επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Έκτορας Γεωργίου

Ακούστε την συνέντευξη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE