Σ.Χάσικος: «Θα διερευνηθεί το περιστατικό της φωτιάς που ξέσπασε στο Τμήμα Πολεοδομίας»

Σ.Χάσικος: «Θα διερευνηθεί το περιστατικό της φωτιάς που ξέσπασε στο Τμήμα Πολεοδομίας»

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (05/05) στο Αρχείο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως στη Λευκωσία, η οποία διερευνάται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του για το περιστατικό, ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος είπε ότι στην Πολεοδομία είχαμε ένα μικρό επεισόδιο, μία πυρκαγιά και πρόσθεσε ότι «δεν είναι μεγάλης έκτασης ευτυχώς».

«Θεωρώ ότι είναι μικρό περιστατικό, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί. Είναι εκεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η Αστυνομία. Παίρνουν καταθέσεις και σύντομα θα γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό το επεισόδιο», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.