ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ύποπτος για βόμβα σε οικία στο Τραχώνι – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραφε τις κινήσεις του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ύποπτος για βόμβα σε οικία στο Τραχώνι – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραφε τις κινήσεις του

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου ανακοίνωσε πως αναζητεί άτομο που έριξε εκρηκτικό μηχανισμό κατά οικίας στο Τραχώνι τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/05)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου κλήθηκε στη σκηνή μετά την έκρηξη. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως είδε ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Η Αστυνομία των Βάσεων έχει επιβεβαιώσει πως ο μηχανισμός, που εξετάζεται από πυροτεχνουργούς, ρίφθηκε από έξω προς τον τοίχο της οικίας, προκαλώντας μικρές ζημιές.

Ο Ανώτερος Αστυνόμος των Βάσεων Ντίνος Πέτρου δήλωσε πως η Αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή στις 05:00 το πρωί αφού ειδοποιήθηκε για την έκρηξη έξω από οικία στο Τραχώνι. Πρόσθεσε πως δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και πως ένας αυτόπτης μάρτυρας έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Ανέφερε επίσης πως θα εξεταστούν τα όσα κατέγραψε κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και θα γίνει έρευνα από σπίτι σε σπίτι στην περιοχή.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE