«Χτύπησαν» πάνω απο την μέση υποψήφιο της Συμμαχίας Πολιτών

«Χτύπησαν» πάνω απο την μέση υποψήφιο της Συμμαχίας Πολιτών

Άγνωστοι έσκισαν το προεκλογικό πανό του υποψήφιου βουλευτή με την Συμμαχία Πολιτών Ντίνου Παστού που βρίσκεται στην λεωφόρο Ακροπόλεως στον Στρόβολο.

Ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτηση του στο facebook γράφωντας: «Κάποιοι δεν μας χωνεύουν. Ένα πανό είχα...».

Θυμίζουμε ότι παρόμοια ενέργεια έγινε και σε αφίσα ενός άλλου υποψηφίου της Συμμαχία Πολιτών του Κυριάκου Ιεζεκιήλ

Δείτε την ανάρτηση του Ντίνου Παστού:

Ο ίδιος στην συνέχεια σχολίασε και με δόση χιούμορ το περιστατικό γράφοντας: «Το αστείο ειναι οτι ειναι χτύπημα πάνω απο την μέση!»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE