Λευκωσία: «Πο#τ@#@, θα σε σκοτώσω»! Απειλές της πρώην στην νυν – Τα είπαν στο δικαστήριο

Λευκωσία: «Πο#τ@#@, θα σε σκοτώσω»! Απειλές της πρώην στην νυν – Τα είπαν στο δικαστήριο

Στο ποινικό δικαστήριο τα είπαν δυο γυναίκες για να επιλύσουν τις διαφορές τους οι οποίες χρονολογούνται εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης», οι δυο πρωταγωνίστριες είχαν διαμάχη αφού όπως προκύπτει η παραπονούμενη διατηρεί δεσμό εδώ και 23 χρόνια καθώς έχει και ένα ανήλικο παιδί, με τον εν διαστάσει άντρα της κατηγορούμενης.

Η πρώην με άλλα λόγια φέρεται να ενοχλούσε και να απειλούσε την νυν με αποτέλεσμα η όλη υπόθεση να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κατηγορούμενη ανέκοψε το αυτοκίνητο της παραπονούμενης μέσα στο οποίο επέβαινε και το ανήλικο της παιδί και φέρεται να τη είπε «πουτάνα» απειλώντας την στην συνέχεια ότι θα την σκοτώσει!

Η παραπονούμενη προχώρησε σε καταγγελία της στην Αστυνομία για να πάει η όλη υπόθεση στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με την απόφαση ήταν η κατηγορούμενη να κριθεί ένοχη για δυο κατηγορίες που αφορούν την απειλή και την εξύβριση επιβάλλοντας της ποινή 1.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE