LIFESTYLE

Ομορφότερο από την Τετάρτη 4/5 το Sigma! Ποια Κύπρια καλλονή έπιασε δουλειά;

Ομορφότερο από την Τετάρτη 4/5 το Sigma! Ποια Κύπρια καλλονή έπιασε δουλειά;

Μοντέλο, παρουσιάστρια, χορεύτρια, όλα τα έχει κάνει αυτό το κορίτσι. Της αρέσουν οι προκλήσεις γι αυτό και δεν διστάζει να αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Νέα πρόκληση στην καριέρα της ο όμιλος ΔΙΑΣ

Ο λόγος για την καλλονή Κλέλια Γιασεμίδου, που από την Τετάρτη 4 Μαΐου έπιασε δουλειά στο Sigma,  κάνοντας το κανάλι του Παρισινού πιο όμορφο με την παρουσία της στα γραφεία του ομίλου ΔΙΑΣ.

Η 26χρονη Κλέλια, Star Κύπρος 2008, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές και πιο πρόσφατα τα backstage των καλλιστείων, ενώ έχει εμφανιστεί και στο DanSing For You 3 με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η Κλέλια Γιασεμίδου έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα της στο τμήμα μάρκετινγκ, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να την δούμε και πάλι στις οθόνες μας.

Η Κύπρια καλλονή μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως brand manager σε γνωστό κατάστημα ένδυσης, ενώ έχει σπουδάσει Business Management και διεκπεραίωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο του ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top