Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 34χρονη μητέρα μάζεψε τα πράγματα της, έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια και στις 30 Απριλίου αναχώρησε για το Μινσκ.
Η Λευκορωσίδα εδώ και καιρό ήταν σε διάσταση με τον 46χρονο Κύπριο σύζυγός της, με τον ίδιο να βλέπει το παιδί του, βάσει διατάγματος δικαστηρίου, δυο φορές τη βδομάδα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη).
Έτσι έγινε και χθες 3/5, όταν ο 46χρονος μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η αλλοδαπή γυναίκα με τον 3χρόνο γιο τους. Στο σπίτι όμως δεν ήταν κανείς και η 34χρονη δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις του με τον ίδιο να καταγγέλλει την υπόθεση στη Αστυνομία.
Μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η Λευκορωσίδα στις 30 Απριλίου ταξίδεψε για το Μινσκ μαζί με τον 3χρονο, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα, με την Αστυνομία να έχει ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της για απαγωγή του ανήλικού τέκνου της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις