ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον 30χρονο που τραυματίστηκε από κροτίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον 30χρονο που τραυματίστηκε από κροτίδα

Έγινε προσπάθεια αποκατάστασης της παλάμης και των δακτύλων στον 30χρονο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του.

Ο 30χρονος έχασε και τα 5 δάχτυλα ενώ τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (02/05).

Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική καθώς υπέστη βαρύ ακρωτηριασμό με απώλεια παλάμης και δαχτύλων.

Οι θεράποντες ιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες αποκατάστασης της παλάμης, αριστερού αντίχειρα, παράμεσου δαχτύλου, μέσου δαχτύλου και μικρού δαχτύλου.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται μέχρι και την Τετάρτη (04/05) στην εντατική λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την εισπνοή αερίων στον κλειστό χώρο του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη:

Σε χειρουργική επέμβαση 30χρόνος για αποκατάσταση παλάμης και δαχτύλων απο κροτίδα

Ακρωτηριασμός νεαρού από κροτίδα στη Λεμεσό - Τον άκουσε ο φίλος του να σπαράζει

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.