ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον 30χρονο που τραυματίστηκε από κροτίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευχάριστα τα νέα για τον 30χρονο που τραυματίστηκε από κροτίδα

Έγινε προσπάθεια αποκατάστασης της παλάμης και των δακτύλων στον 30χρονο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του.

Ο 30χρονος έχασε και τα 5 δάχτυλα ενώ τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (02/05).

Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική καθώς υπέστη βαρύ ακρωτηριασμό με απώλεια παλάμης και δαχτύλων.

Οι θεράποντες ιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες αποκατάστασης της παλάμης, αριστερού αντίχειρα, παράμεσου δαχτύλου, μέσου δαχτύλου και μικρού δαχτύλου.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται μέχρι και την Τετάρτη (04/05) στην εντατική λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την εισπνοή αερίων στον κλειστό χώρο του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη:

Σε χειρουργική επέμβαση 30χρόνος για αποκατάσταση παλάμης και δαχτύλων απο κροτίδα

Ακρωτηριασμός νεαρού από κροτίδα στη Λεμεσό - Τον άκουσε ο φίλος του να σπαράζει

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE