Οι χαλαρές στιγμές των υποψηφίων με selfie και καφεδάκι

Οι χαλαρές στιγμές των υποψηφίων με selfie και καφεδάκι

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές του 2016 με τους πολιτικούς αρχηγούς να βρίκσουν διάφορους τρόπους για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Αρχή έκανε ο Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος εν αναμονή της υποβολής προτίμησε να βγάλει μια selfie..

Στην φωτογραφία μαζί με τον κ. Σιζόπουλο είναι η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Παναγιώτου δίπλα της, ο υποψήφιος βουλευτής και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Γιώργος Αγαπίου και πίσω ο υποψήφιος βουλευτής Χριστόδουλος Κυθρεώτης. 

Από την άλλη ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας με τα από την υποβολή των υποψηφιοτήτων προτίμησε να χαλαρώσει με τους υποψηφίους του πίνοντας καφεδάκι στην καφετερία του Συνεδριακού. 


 

O Νίκος Τορναρίτης πόζαρε αγκαλιά με την πρώην Βουλευτή Καίτη Κληρίδου, τον Αγωνιστή της ΕΟΚΑ Αντρέα Στυλιανού, την Επιχειρηματία Μαρίνα Δημάδη ευχαριστώντας τους που πρότειναν την υποψηφιότητα του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE