Με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αντιμέτωπος ο Ξιούρουππας

Με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αντιμέτωπος ο Ξιούρουππας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Τετάρτη (04/05) εναντίον του Γιώργου Ξιούρουππας.

Της Έλενας Τσιακούπη 

Σε απευθείας δική ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας στις 26 Μαΐου 2016 παραπέμφθηκε η υπόθεση φόνου εναντίον του Γιώργου Ξιούρουππα, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Παναγιώτη Χριστοδούλου,  με οκτώ σφαίρες τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (25/04) σε club της Λάρνακας.

Ο Γιώργος Ξιούρουππας είναι αντιμέτωπος με εννέα κατηγορίες όπως του φόνου εκ προμελέτης, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών. 

Η υπόθεση παραπέμφθηκε ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας στις 26 Μαΐου στις 09:00 το πρωί

Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε την κράτηση του Ξιούρουππα στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας λόγω κινδύνου μη εμφάνισης του.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση υπάρχουν 77 μάρτυρες κατηγορίας. 

Διαβάστε ακόμη: Χαμός στο Δικαστήριο: Δέχθηκε κτυπήματα στο κεφάλι ο Ξιούρουππας – Αιμορραγούσε συγγενής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE