Κέρδη 50 εκ. ευρώ για την Τράπεζα Κύπρου το πρώτο τρίμηνο του 2016

Κέρδη 50 εκ. ευρώ για την Τράπεζα Κύπρου το πρώτο τρίμηνο του 2016

Στα €50 εκατομμύρια αναμένεται να ανέλθουν τα καθαρά κέρδη για το συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου το α' τρίμηνο του 2016.

Σε ενημέρωση για τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε πως τα δάνεια σε καθυστέρηση πέραν των 90 ημερών μειώθηκαν κατά περίπου €1 δις κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου 2016, ενώ ο δείκτης δείκτης κάλυψης των δανείων σε καθυστέρηση πέραν των 90 ημερών με προβλέψεις βελτιώνεται περίπου στο 50%.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE