Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Κίνημα Σημαία: «Εκπροσωπούμε τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους»

Με εννέα υποψηφίους στη Λευκωσία και 21 σε όλες τις επαρχίες διεκδικεί θέσεις στη νέα Βουλή το Κοινωνικό Κίνημα Σημαία.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση των 9 υποψηφιοτήτων στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Κινήματος Σταύρος Αλαμπρίτης είπε πως το Κίνημά του εκπροσωπεί τους βιοπαλαιστές και τους αδικημένους.

«Ενα Κίνημα εντελώς καινούριο, αχρωμάτιστο και ανεξάρτητο που ιδρύθηκε από τους μικροεπιχειρηματίες και αυτοεργοδοτούμενους και που αγκάλιασε και στηρίζει τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους, τους πρόσφυγες, τους ανάπηρους, τους μονογονιούς και όσους έχασαν τίμια χρήματα, είτε γιατί τους κούρεψαν τις καταθέσεις τους, είτε γιατί τους ξεγέλασαν με τα αξιόγραφα», είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.