Στοχεύουν τον ίδιο παίκτη από μεγάλη ομάδα της πόλης

Στοχεύουν τον ίδιο παίκτη από μεγάλη ομάδα της πόλης

strong>Δεδομένο θεωρείται ότι η ενίσχυση των νεοφώτιστων ομάδων στην πρώτη κατηγορία, Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών και Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου, θα εστιαστεί και θα βασιστεί περισσότερο με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες κυπριακές ομάδες.

Ήδη, οι αξιολογήσεις, κρούσεις, βολιδοσκοπήσεις έχουν ξεκινήσει να γίνονται για τα καλά από τους δύο προπονητές και τους συνεργάτες τους, καθώς και τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού των δύο ομάδων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το όλο θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE