Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με μονόπετρο στο αριστερό χέρι!

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με μονόπετρο στο αριστερό χέρι!

Το Πάσχα φαίνεται ότι ήταν πολύ ωραίο για την παρουσιάστρια του Mega, αφού όπως όλα δείχνουν ο Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου...

Σύμφωνα με το tvonenews, το επίσημο διαδικτυακό portal του Mega Κύπρου ίσως να ήταν από τις πιο όμορφες γιορτές η περίοδος αυτή του Πάσχα για την αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία ζει τον απόλυτα έρωτα στην αγκαλιά του Γιώργου Εφραίμ.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, εμφανίστηκε σήμερα φορώντας ένα μονόπτερο στο αριστερό της χέρι, και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Αν και ερωτήθηκε από όσους την είδαν, εάν είπε το «ναι» στον καλό της, και ετοιμάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη ως νυφούλα, η παρουσιάστρια δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Περιμένουμε εάν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες σήμερα στην εκπομπή της «Για Σένα» επιβεβαιώνοντας τις φήμες που οργιάζουν από το πρωί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE