Είχαν μέχρι και φωτογραφίες των Σέρβων εκτελεστών που ήρθαν στην Κύπρο για συμβόλαιο θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είχαν μέχρι και φωτογραφίες  των Σέρβων εκτελεστών που ήρθαν στην Κύπρο για συμβόλαιο θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα την Πέμπτη (28/04), περί καθόδου Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου, επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Όπως είχαμε αποκαλύψει η Αστυνομία γνώριζε τα πάντα για το ταξίδι τους στα κατεχόμενα, καθώς είχε σχετική πληροφόρηση από την Interpol και τις Σερβικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

Ωστόσο, οι πληροφορίες διέρρευσαν πολύ πρώιμα στις εμπλεκόμενες φατρίες του υπόκοσμου και έτσι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία προκειμένου να γίνουν συλλήψεις και να περιοριστούν τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο νησί μας.

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την σοβαρότητα των πιο πάνω πληροφοριών. Τα νέα αυτά στοιχεία στην προκειμένη περίπτωση είναι οι φωτογραφίες των Σέρβων εκτελεστών.

Τις αποκάλυψε η ιστοσελίδα inpolitics.com.cy και δείχνουν ότι οι κυπριακές Αρχές ήταν καλά πληροφορημένες για την επιχείρηση και σε θέση να κάνουν καλή δουλειά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE