ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

Ατύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης με βάρκα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:30, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, αλεξίπτωτο με τρεις τουρίστες, δυο αγόρια και μία κοπέλα, από τη Βρετανία, ενώ βρισκόταν σε ύψος 5 μέτρων, από την επιφάνεια της θάλασσας, λόγω βλάβης έπεσε απότομα.

Οι τρεις νέοι, 24, 26 και 29 βρέθηκαν στη θάλασσα και από τη δύναμη της πτώσης τραυματίστηκαν τα δυο αγόρια. Ο ένας στον αυχένα και ο άλλος στο κεφάλι. Νοσηλεύονται σε πολυκλινική στην περιοχή Ελεύθερης Αμμοχώστου εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, διερευνά τα αίτια του ατυχήματος και κατά πόσο  ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ, έχει άδεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.