ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ατύχημα με αλεξίπτωτο – Τραυματίστηκαν δυο άτομα

Ατύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης με βάρκα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:30, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, αλεξίπτωτο με τρεις τουρίστες, δυο αγόρια και μία κοπέλα, από τη Βρετανία, ενώ βρισκόταν σε ύψος 5 μέτρων, από την επιφάνεια της θάλασσας, λόγω βλάβης έπεσε απότομα.

Οι τρεις νέοι, 24, 26 και 29 βρέθηκαν στη θάλασσα και από τη δύναμη της πτώσης τραυματίστηκαν τα δυο αγόρια. Ο ένας στον αυχένα και ο άλλος στο κεφάλι. Νοσηλεύονται σε πολυκλινική στην περιοχή Ελεύθερης Αμμοχώστου εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, διερευνά τα αίτια του ατυχήματος και κατά πόσο  ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ, έχει άδεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.