Χαροπαλεύει 54χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Χαροπαλεύει 54χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρώσος τουρίστας 54 ετών εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στις 15:00, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε από το προσωπικό.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας, όπου κρατείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάκωση στην κοιλιακή χώρα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 14:30, το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Η έρευνα για το πώς ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας θεάθηκε σε κάποια φάση να περιφέρεται μεθυσμένος στο ξενοδοχείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE