Ακρωτηριασμός νεαρού από κροτίδα στη Λεμεσό - Τον άκουσε ο φίλος του να σπαράζει

Ακρωτηριασμός νεαρού από κροτίδα στη Λεμεσό  - Τον άκουσε ο φίλος του να σπαράζει

Σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός από κροτίδα.

Παρά τον απολογισμό της Αστυνομίας την Δευτέρα του Πάσχα, ότι οι γιορτές πέρασαν αναίμακτα, τελικά το βράδυ της ίδιας ημέρας σημειώθηκε πολύ σοβαρός τραυματισμός στη Λεμεσό.

30χρονος συγκολητής στο επάγγελμα ακρωτηριάστηκε όταν κροτίδα γύρω στις 22:00, έσκασε στο αριστερό του χέρι, στην Παρεκκλησιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φίλος του τον άκουσε να σπαράζει από τον πόνο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα σε ιδιωτική κλινική, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Έχασε την παλάμη του αριστερού του χεριού. 

O νεαρός δεν ήταν σε θέση να υποδείξει στην Αστυνομία που ακριβώς έγινε η έκρηξη. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE