Καλλιστεία για γέλια και για κλάματα :Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Το στέμμα πήγε βόλτα

Καλλιστεία για γέλια και για κλάματα :Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Το στέμμα πήγε βόλτα

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ενώ από τα μάτια τους έβγαιναν φωτιές. Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν οι διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία εξαιτίας του πολυπόθητου… στέμματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα τοπικά καλλιστεία του Πόρτο Βέλιο στη Βραζιλία, είχαν μείνει μόνο δυο φιναλίστ στη σκηνή η Λετίσια Καπάτο και η Καρλιάνη Μπαρμπόσα.

Ωστόσο, η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, έβαλε το στέμμα στην κοπέλα που τερμάτισε… δεύτερη. Εκείνη, γλυκάθηκε και παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στα μεγάφωνα η πραγματική νικήτρια… η Λετίσια δεν έκανε πίσω- ήθελε τον τίτλο και το στέμμα.

Τελικά παρέδωσε φανερά εκνευρισμένη το στέμμα στην νικήτρια Καρλιάνη, ενώ δεν δέχτηκε τον τίτλο της και αποχώρισε κακήν κακώς από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.