ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Νεκρός 18χρονος τερματοφύλακας από κεραυνό

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Νεκρός 18χρονος τερματοφύλακας από κεραυνό

Σοκ για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας.

Τερματοφύλακας 18 ετών πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ομάδα στη Μαλαισία.

Ο Στέφαν Πετρόφσκι που αγωνιζόταν στην Μελάκα Γιουνάϊτεντ, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τότε που τον χτύπησε κεραυνός ενώ στεκόταν κοντά στα δοκάρια του τέρματος, είπε το κρατικό πρακτορείο της Αυστραλίας.

«Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του» ανέφερε η γραπτή δήλωση.
 


Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από κεραυνό στις 5 Απριλίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE