Μαχαιρώθηκαν νεαροί στην Αγία Νάπα – Στο νοσοκομείο οι δυο

Μαχαιρώθηκαν νεαροί στην Αγία Νάπα – Στο νοσοκομείο οι δυο

Ξύλο «έπαιξαν» νεαροί δίπλα από club στην Αγία Νάπα. Δυο νεαρού διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 04:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα,  ανυπολόγιστος μέχρι στιγμής αριθμών νεαρών, για άγνωστο λόγο πιάστηκαν στα χέρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο νεαροί, 18 και 19 ετών και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμόχωστο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, από μαχαιρώματα. Πρόκειται για Ελληνοκύπριους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE