Πάσχα στο χωριό για Κύπρια παρουσιάστρια! Εντυπωσίασε με την κυπριακή στολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάσχα στο χωριό για Κύπρια παρουσιάστρια! Εντυπωσίασε με την κυπριακή στολή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησε το βεβαρημένο της πρόγραμμα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις Κύπρια παρουσιάστρια και βρέθηκε στο χωριό της για το Πάσχα στο πλευρό της οικογένεια της και των συγχωριανών της.

Τιμά τις παραδόσεις η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής MEGA, «Έχεις Μέσον», Νατάσα Ιωάννου.

Την Κυριακή του Πάσχα, έβαλε την κυπριακή παραδοσιακή στολή και έκλεψαν τις εντυπώσεις  χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία του χωριού της στην Πάφο.

Η Νατάσα κατάγεται από την Παναγιά και έχει μιλήσει παρά πολλές φορές με αγάπη και νοσταλγία για το χωριό της και τα παιδικά της χρόνια. Εκεί είναι οι ρίζες και η οικογένεια της που υπερλατρεύει και με την πρώτη ευκαιρία αφήνει την πρωτεύουσα για τις χαρές του χωριού. Είναι εξάλλου δραστήριο πρόσωπο στην κοινότητα και μέλος του χορευτικού συγκροτήματος «Εθνάρχης Μακάριος Γ». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.