ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάηκε σπίτι με κερί της Ανάστασης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάηκε σπίτι με κερί της Ανάστασης

Σε περιπέτειας ανήμερα του Πάσχα μπήκαν οι ένοικοι κατοικίας στο Πύργο Λεμεσού. Το σπίτι τους πήρε φωτιά από αναμμένο κερί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 07:35 το πρωί του Πάσχα λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Πύργο Λεμεσού.   Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 07.55 τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε πλαστικό νεροχύτη και εξαπλώθηκε στους ξύλινους πάγκους της κουζίνας. Την  πυρκαγιά προκάλεσε αναμμένο κερί που τοποθετήθηκε πρόχειρα σε ποτήρι στο πλαστικό νεροχύτη, μετά τον Καλό Λόγο.  

Χρησιμοποιήθηκε  τυλιχτήρας νερού και 2 αναπνευστικές συσκευές. Οι ζημιές υπολογίζονται στις πέντε χιλιάδες ευρώ.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE