ΛΑΤΣΙΑ: Είχαν Άγιο! Πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος μετά από πυρκαγιά – Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

ΛΑΤΣΙΑ: Είχαν Άγιο! Πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος μετά από πυρκαγιά – Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Σωτήρια η παρέμβαση των Αστυνομικών, τους κατέβασαν από το μπαλκόνι με τη χρήση σκαλωσιάς

Σύμφωνα με την Αστυνομία,γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων Λευκωσίας, ότι υπήρχε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Λατσιά.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου διαπίστωσαν, ότι υπήρχε πυρκαγιά στο εν λόγω διαμέρισμα, ενώ οι ένοικοι του διαμερίσματος είχαν εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι και σε παράθυρο του διαμερίσματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας με τη χρήση σκαλωσιάς που υπήρχε στο μέρος, κατάφεραν να κατεβάσουν με ασφάλεια τους πέντε ενοίκους, τρεις ενήλικες ηλικίας 48, 46 και 25 ετών και δύο παιδιά ηλικίας 13 και 7 ετών αντίστοιχα.

Οι τρεις τελευταίοι λόγω των αναθυμιάσεων μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στο νοσοκομείο επίσης λόγω των αναθυμιάσεων μεταφέρθηκαν και δυο μέλη της Αστυνομίας, στα οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές εντός του διαμερίσματος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς θα συνεχιστούν σήμερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE