Έτοιμοι και για Grexit οι «σκληροί» της Ευρώπης

Έτοιμοι και για Grexit οι «σκληροί» της Ευρώπης

Ενδεχόμενες εκλογές στην Ελλάδα δεν τρομάζουν την Ευρώπη και η ελληνική υπόθεση δεν μπορεί να απειλήσει την ΕΕ ούτε και σε σχέση με το βρετανικό δημοψήφισμα.

Το μήνυμα αυτό σκοπεύουν να στείλουν στην κυβέρνηση τα κράτη- μέλη, αν δεν υπάρξει σύντομα ευτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων για τα προληπτικά μέτρα.

Σύμφωνα με πηγές του Eurogroup που μίλησαν στη RealNews, εκτιμάται πως η Ελλάδα δεν μπορεί να μαζέψει άλλους φόρους και πως αργά η γρήγορα η κυβέρνηση θα καταλάβει πως η μόνη επόμενη δεξαμενή μέτρων είναι το Δημόσιο.

Οι «σκληροί» της ΕΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτιμούν πως το 2016 δεν είναι 2015 και διαμηνύουν πως «αν η κατάσταση φτάσει στα άκρα, θα πρέπει να συζητηθεί το σχέδιο Σόιμπλε, δηλαδή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE