ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Το τραγικό του λάθος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Το τραγικό του λάθος

Ως εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 34χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στην συνέχεια να προσκρούσει στο μπροστινό κάτω μέρος ημιφορτηγού.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 29/4 στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Κυπερούντα.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν διεξαχθεί ο 34χρονος φέρεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι προσευχές μας μαζί του… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 34χρονος μοτοσικλετιστής – Βρίσκεται στην Εντατική διασωληνωμένος​

Τρίτο τροχαίο στη Λεμεσό! Μοτοσικλετιστής σφήνωσε κάτω από φορτηγό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.