Τρεις οδηγοί συνελήφθησαν λίγο πριν την απογείωση έξω από το ΓΣΠ – Απίστευτες οι ταχύτητες με τις οποίες έτρεχαν

Τρεις οδηγοί συνελήφθησαν λίγο πριν την απογείωση έξω από το ΓΣΠ – Απίστευτες οι ταχύτητες με τις οποίες έτρεχαν

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, για υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 3μ.μ. – 5μ.μ. της Μ. Παρασκευής 29/4, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά το ΓΣΠ, εντοπίστηκε 40χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 176 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, 27χρονο να οδηγεί με ταχύτητα 182 ΧΑΩ και 25χρονο να οδηγεί με ταχύτητα 230 ΧΑΩ.

Οι τρεις οδηγοί συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να προσαχθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE