ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάσχα στη φυλακή για τους 4 συλληφθέντες με τα 11 κιλά κοκαΐνης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάσχα στη φυλακή για τους 4 συλληφθέντες με τα 11 κιλά κοκαΐνης

Οκταήμερο διάταγμα κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον τεσσάρων ατόμων σε σχέση με τον εντοπισμό 11 κιλών κοκαΐνης χθες βράδυ από την ΥΚΑΝ σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και σε σπίτι στη Λάρνακα.

Τα τέσσερα άτομα από το Καμερούν, την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Κονγκό συνελήφθηκαν χθες και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο σήμερα σχετικά με διευρυνόμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE