Βαρύ πένθος για δημοφιλή ηθοποιό! «Έφυγε» ο αδελφός της...

Βαρύ πένθος για δημοφιλή ηθοποιό! «Έφυγε» ο αδελφός της...

Τον Ιανουάριο διεγνώστη με καρκίνο... Μετά από 4 μήνες μάχης με τον καρκίνο ο 53χρονος εγκατέλειψε τα εγκόσμια...

Η Eva Mendes είναι ψυχολογικά ένα ράκος αφού βιώνει μία από τις μεγαλύτερες απώλειες στη ζωή της. Είναι πολύ λυπηρό να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και η ηθοποιός αυτή τη στιγμή πρέπει να φανεί δυνατή. Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα του σπιτιού της και δυστυχώς ήταν και ο νικητής.

Η ηθοποιός έχασε τον πολυαγαπημένο της αδερφό σε ηλικία 53 ετών. Εκείνος πάλεψε αρκετά με τον καρκίνο με δεν τα κατάφερε. Πριν από 3 εβδομάδες μάλιστα, η Eva Mendes είχε ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τον Carlos και φαινόντουσαν πολύ αγαπημένοι.

Ο Carlos διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο και η μάχη του αυτούς τους λίγους μήνες ήταν σκληρή…



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE